Aralık 20, 2023

Almanya Uçak Kargo

ile admin

Almanya Uçak Kargo

Almanya Uçak Kargo gönderimi ile Türkiye’den Almanya’ya göndereceğiniz kargolarınız genelde ertesi gün, maksimum ise 3 günde alıcısına teslim olmaktadır.

Avrupa Kargo ile kargolarınızı Almanya‘ya uçak kargo aracılığı ile ekonomik, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırır. En uygun uçak kargo fiyat teklifi için tıkla! 

Tüm uçak kargo gönderileriniz dünyanın lider hava yolu lojistik firmaları olan UPS, TNT, FedEx ve DHL ile sağlanır.

Almanya Uçak Kargo Hizmeti

Uluslararası hava yolu kargo taşımacılığı nitelikli bir taşımacılık türü olup, ağır yükleriniz için hava kargo (uçak kargo), uzun mesafeler arasında küçük ve kıymetli kargoların taşınmasında ise çoğunlukla express ya da ekonomi servisleri tercih edilmektedir. Uçak kargo taşımacılığının en büyük avantajı hızlı teslimatlardır. Ancak, uçak kargo tarafında, birim taşıma maliyetleri kara yolu ve deniz yolu taşıma türlerine göre daha yüksek kalabilmektedir.

Almanya Uçak Kargo Teslim Süresi

Güçlü filomuz ve gelişmiş hizmet ağımız ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi Almanya uçak kargo hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Türkiye’den Almanya’ya kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde sizlerden teslim alınır. Teslim alındıktan sonra tercih ettiğiniz taşıma hizmeti ile ortalama 1-2 iş günü içerisinde Almanya’daki alıcıya teslim edilir. Avrupa Kargo firması olarak, Türkiye’nin tüm şehirlerinden Almanya’ya 1-2 iş günü içerisinde gönderilerinizi güvenli ve hızlı şekilde Almanya’daki alıcısına teslim ediyoruz.

Almanya Uçak Kargo Kilogram ve Hacim Hesaplama

Tüm yurt dışı gönderilerinizin maliyetini belirleyen etken, gönderdiğiniz paketin gerçek ağırlığı ve paketin kapladığı alan yani hacim miktarıdır. Bu nedenle, yurt dışı kargonuzun gerçek ağırlığı dışında hacimsel ağırlığının da hesaplanması gerekmektedir. Hesaplamalar sonrasında, gönderinizin gerçek ağırlığı ile hacimsel ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılır. Hacimsel ağırlığın (Desi) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerini bilmeniz gerekmektedir. Aşağıdaki vermiş olduğumuz formül ile siz de kargonuzun hacimsel ağırlığını hesaplayabilir yada AvrupaKargo.com sitesinden kargo fiyat hesaplama sayfasından kolayca gönderinizin hacmini ve gönderim fiyatını hesaplayabilirsiniz.

Hacimsel Ağırlık (Desi) = Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000

 Almanya Uçak Kargo Fiyatları

Avrupa Kargo olarak e-ticaret gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi, evrak, dosya, kişisel eşyalarınız ve paketlerinizi Almanya’nın tüm şehirlerine adrese teslim olarak ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde teslim ediyoruz. Türkiye’den Almanya’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 35 Euro’dan başlamaktadır.
Gelişen teknoloji ve yaşam koşulları, taşımacılık hizmetlerinin de aynı ölçüde gelişmesine ve büyümesine neden olmuştur. Hava yolu taşımacılık hizmeti, kara yolu ya da deniz yolu taşımacılık hizmetlerine kıyasla çok daha hızlı ve güvenli olduğundan günümüzde çoğu zaman tercih edilmektedir.
Türkiye ile Almanya arasında kargo göndermek isteyenlerin artan talebine istinaden, Almanya uçak kargo hizmeti, güvenilir, sorunsuz ve hızlı kargo gönderimlerini gerçekleştirmek için günümüzde alınabilecek en avantajlı hizmettir.
Almanya’ya gönderilecek olan 0,5 kilogramlık bir paketin express kargo ile gönderim ücreti 35 Euro’dan, 1 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti ise 40 Euro’dan başlamaktadır. Türkiye’den Almanya’ya gönderilen kargolarınız ortalama 1 ila 3 iş günü içerisinde Almanya’daki alıcısına teslim edilmektedir.
    Türkiye’den Almanya’ya kargo gönderim ücretlerini öğrenmek için Avrupa Kargo web sitemizde yer alan “Fiyat Hesaplama” hizmetimizi kullanabilirsiniz.
Fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçmeniz, ihtiyacınız doğrultusunda fiyat alabilmeniz adına daha uygun olacaktır.

 Almanya Uçak Kargo Takip

Bir Avrupa Kargo hizmet olan Kargo Takip sistemi ile gönderilerinizi 7 gün 24 saat boyunca anlık olarak ücretsiz takip edebilirsiniz. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere, Kargo Takip sayfamızdan ulaşın.

Almanya Uçak Kargo