Ekim 4, 2023

Yurtdışına En Ucuz Kargo Fiyatları

ile admin

Yurtdışına En Ucuz Kargo Fiyatları

Yurtdışına en ucuz kargo fiyatları değişkenlik göstermektedir ve ülkelere, ağırlığa ve boyuta göre değişmektedir.

Ancak genel olarak, aşağıdaki faktörler fiyatları etkilemektedir:

  1. Hedef ülke: Kargo fiyatları, hangi ülkeye gönderildiğine bağlı olarak değişebilir. Bazı ülkeler daha yüksek kargo maliyetlerine sahip olabilir.

  2. Kargo ağırlığı: Kargonun ağırlığı, fiyatı doğrudan etkileyen faktörlerden biridir. Daha ağır kargolar daha yüksek fiyatlar gerektirir.

  3. Kargo boyutu: Kargonun boyutu da fiyatı etkileyebilir. Daha büyük kargolar, daha yüksek fiyatlar gerektirir.

  4. Teslimat zamanı: Teslimat süresi de fiyatı etkileyen bir faktördür. Daha hızlı teslimat seçenekleri daha yüksek fiyatlar gerektirir.

  5. Taşıyıcı Firma : Türkiye’den yurtdışına kargo taşıyan firmalar uçak kargo firmaları (Havayolu taşımacılığı) ve kara yolu kargo firmaları (Tır Firmaları)
    1. Uçak Kargo Firmaları : Türkiye’de parmakla sayılabilecek sayıda uçak kargo firmaları bulunmaktadır, bu firmaların dışında Türkiye’de hiç bir kargo uçak kargo yapmamaktadır. (Kurumsal taşıcılar ve parsiyel taşıyıcı firmalar hariçtir (THY Kargo vb.)
      1. UPS Kargo
      2. TNT Kargo
      3. FedEx Kargo
      4. DHL Kargo 
    2. Kara Yolu Kargo firmaları : Kara yolu ile yurtdışına kargo taşıyan sayısız Türk firması bulunmaktadır. Bunlardan biride Avrupa Kargo’dur, kara yolu kargo firmaları genellikle bir noktadan bir noktaya tırlar aracılığı ile nakliyeyi sağlar, sonrasında dağıtım işlemlerini yapar. Örnek olarak Avrupa Kargonun Kara yolu ile çıkış noktası İstanbul’dur, tüm yüklemelerini İstanbul’dan yapar ve Polonya’nın Varşova şehrindeki deposuna tüm tırındaki gönderilerini indirir sonrasında ise Varşova’da anlaşmalı olduğu iç kargo firması ile tüm Avrupa’daki adreslere kargolarını teslim eder.

Yurtdışına en ucuz kargo fiyatlarını bulmak için, farklı kargo şirketlerinin fiyatlarını karşılaştırmak, promosyonları aramak ve kargonun boyutunu en aza indirmek gibi adımlar alabilirsiniz. Ayrıca, ülkeler arasındaki güncel vergi ve ithalat harçları gibi ek maliyetlerin de farkında olmalısınız.

Yurtdışına En Ucuz Kargo Fiyatlarını karşılaştırma.

AvrupaKargo.com sitesinden online olarak Ups Kargo, Tnt Kargo, FedEx Kargo ve Avrupa Kargonun fiyatlarını karşılaştırabilir ve en uygun yurtdışı kargo fiyatını bulabilirsiniz.