Ekim 9, 2023

İspanya Kargo

ile admin

İspanya Kargo

İspanya kargo gönderimi, Avrupa Kargo ile İspanya kargo gönderileriniz için karayolu ya da havayolu kargo seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

Madrid, Barcelona, Malaga, İbiza ve daha birçok havaalanı ile İspanya Uçak kargo hizmetinden yararlana bilir acil gönderileriniz için 1 ila 3 günde ispanyadaki adreslerinize teslimat yapabiliriz.

Uzun yıllardır İspanya kargo hizmeti veren şirketimiz, bu konuda önde gelen firmalar arasında yer almaktadır. Avrupa Kargo güçlü iş ortakları ile  %100 müşteri memnuniyeti ve güvenilirlik prensibiyle şimdiye kadar tüm müşterilerine İspanya kargo konusunda kusursuz hizmet vermiştir.

Kargonuz ile ilgili tüm süreçler hakkında bilgi alabilir, gönderi sürecini şeffaf bir şekilde takip edebilir ve İspanya kargonuzun karşı tarafa nasıl ulaşması gerektiğini gönül rahatlığıyla organize edebilirsiniz. Müşterilerimizin istek ve taleplerini en iyi şekilde karşılamayı hedeflediğimiz İspanya kargo hizmeti konusunda hem üst düzey kalitede performans sunuyor hem de bunu uygun fiyat seçenekleriyle, en hızlı şekilde gerçekleştiriyoruz.


İspanya’ya Kargo Fiyatları?

İspanya’ya kargo fiyatları hesaplamak Avrupa Kargo ile çok kolay, fiyat hesaplama araçlarını kullanarak UPS, TNT, FedEx, DHL gibi uçak kargo firmaların size özel indirimli fiyatlarını ve aynı zamanda Avrupa Kargo ile karayolu fiyatlarında görebilirsiniz.

Kargonuzun hesaplaması yapılırken kilogram cinsinden ağırlığı veya kapladığı hacim (desi)  ele alınır ve hesaplama yapılır.

Hesaplama aracı ile kargonuzun ne kadar bir ücret karşılığı ve süresinde İspanya’ya ulaşacağını görebilirsiniz.


İspanya’ya Kargo Hesaplama Yöntemi

İspanya’ya Kargo Hesaplama Yöntemi

İspanya Kargo gönderimlerinde hacim hesaplaması olarak En X Boy x Yükseklik/5000 olarak formüle edilir.

Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken önemli bir konu var, eğer gönderiniz bir zarf değil koli ise, koli seçiminde bilinçli ve dikkatli olmak gerekiyor.

Zira gönderinin hacimsel ağırlığı kolinin büyüklüğünden direkt olarak etkileniyor, Eğer koli gereğinden büyük seçildiyse yapılan işlem sonucunda çıkacak değer yüksek olacaktır.

Kargo fiyat hesaplama da yüksek değer üzerinden gerçekleştirileceği için kargoyu gönderen daha yüksek ücret demek zorunda kalacak.

Bu durumla karşılaşmamak için en hafif gönderiyi en küçük kolide göndermek gerekiyor.

Eğer 60x40x40 ebadında bir koli ile 5 kilogramlık bir ürün gönderecekseniz, kilogram hesabına göre yaklaşık 4 kat fazla ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz. Çünkü işlem sonunda 19.2 sonucuna ulaşılacak. Gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı ise 5 kg. Kargo fiyat hesaplama, yüksek olan 19.2 değeri üzerinden devam edeceği için gönderenin cebinden daha yüksek kargo ücreti çıkacaktır.

Gönderinizin Hacimsel ağırlığını hesaplama ve çıkacak ücretleri görmek için tıklayınız.


İspanya’ya Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır?  

İspanya’ya Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır?  


İspanya’ya Kargo ile Gönderilemeyecek Ürünler

İspanya’ya kargo ile gönderilemeyecek ürün gruplarının olduğu işlemler sırasında gözden kaçırılmamalıdır.   Ama unutulmaması gereken nokta, Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınması serbest değildir. Yanıcı ve yakıcı gönderileri işleme almak mümkün değildir.

Alacağınız Ürünler! :

Türkiye’de alışveriş yaparken alacağınız ürünlere dikkat edin, yoksa gereksiz maliyetlerle karşılaşabilirsiniz. Bu linkten yasaklı ürünlerimizi görebilir, daha fazla bilgi için Avrupa Kargo ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ücretlere Dikkat!  :

Avrupa Kargo size birçok ücretsiz hizmet sunar, sürpriz ödemeler yapmaz, ancak her ülkenin vergi sisteminin farklı olduğunu unutmayın bu İspanya içinde geçerlidir, bu nedenle Avrupa Kargo ödediğiniz vergilere müdahale etmez veya müdahale edemez. UPS, TNT, FedEx gibi firmalar ile teslimatı yapılan kargolarda oluşacak tüm vergiler kargonun alıcısına aittir.

İspanya’ya yasaklı gönderiler listesine, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


İspanya’ya Kargo Kaç Günde Ulaşır?

Uçak Kargo ile yapacağınız gönderilerde paketiniz bize ulaşır ulaşmaz aynı günün akşamı yurtdışı sevki yapılır.

İspanya’ya ulaşım süreleri tatil günleri ve uzak bölge teslimatı gibi sebeplerden dolayı değişim gösterebilir.

İspanya’ya Uçak kargo gönderileri 1 ila 3 günde adresine teslim olmaktadır.

İspanya’ya Kara yolu ile giden gönderiler 10-15 iş gününde adrese teslim olur.

İspanya’ya Ekonomi ekspres hizmetimiz ise 5-7 günde adrese teslim edilir.


İspanya’ya Kargo İçin Sıkça Sorulan Sorular?


İspanya’ya Hızlı Kargo Gönderimi?

İspanya’ya kargo gönderimi en üst düzey kalitede ve güvenli bir şekilde yapılmalıdır. Avrupa Kargo olarak bizim de önceliğimiz olan bu noktaların yanı sıra İspanya kargo hizmetimizle gerek kurumsal firmalara gerekse de bireysel kargoların, en hızlı ve sorunsuz şekilde karşı tarafa ulaşmasını sağlamaktayız. İspanya kargo hizmetlerinde teslimatları, ülkenin mevzuatına uygun ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

İspanya Uçak kargo hizmetinde kapıdan kapıya teslimat hizmeti sunmaktayız. Gönderi seçeneklerinin fiyatları, teslimat tercihine göre farklılıklar göstermektedir; ancak gönderilerin güvenliği konusunda tüm seçeneklerde aynı standartları uygulamaktayız. Acilen karşı tarafa yetişmesi gereken resmî bir belgeniz, hediyeniz veya farklı bir gönderiniz var ise hizmetimiz kapsamında en hızlı şekilde 1 ila 3 iş gününde alıcısına teslim ediyoruz.


İspanya Kargo Takibi?

Avrupa Kargo, tüm gönderilerini TNT, DHL, UPS, FedEx ve kendi araçları ile çıkarmaktadır. İspanya için hazırladığımız yurtdışı gönderileriniz için size verilen bir takip kodu vardır. Bu takip kodları ile tüm kargo takiplerinizi gerçekleştirebilirsiniz. AvrupaKargo.com adresindeki Yurtdışı Kargo Takip sayfasına, kargo takip numaranızı yazarak gönderinizin durumunu öğrenebilirsiniz veya Kargonuz hangi operatörü ile çıkarıldıysa, bizim dışımızda onların web sitesinden de online olarak takibini yapabilirsiniz.


Güvenilir Çözüm Ortakları

Avrupa Kargo olarak uçak kargo ile yurtdışı kargolarınızı DHL, FEDEX, UPS, TNT ile taşıyarak tam zamanında alıcısının elinde olmasını garanti eden Avrupa Kargo İspanya’ya da uçak kargo ile gönderilecek bir gönderiyi Türkiye’nin birçok şehrinden aynı gün içinde yola çıkarıp alıcısına teslim edebilmektedir. İstanbul’dan Barcelona’ya İzmir’den Valencia’ya, Adana’dan Madrid’e, Aydın’dan Granada ’ya kargo göndermek isterseniz

İspanya ve 220’den fazla ülkeye göndermek istediğiniz yurtdışı uçak kargolarınız Avrupa Kargo güvencesinde.


İspanya?

İspanya

İspanya (İspanyolca: Bu ses hakkında España ya da resmî adıyla İspanya Krallığı (İspanyolca: Reino de España), Avrupa’nın güneybatısında, İber Yarımadası’nda yer alan ülkedir. Güneyde ve doğuda Akdeniz’e, kuzeyde ise Atlantik Okyanusu’na kıyısı vardır. Batıda Portekiz, kuzeyde Fransa, Andorra ve güneyde Birleşik Krallık (Cebelitarık) ile komşudur. İspanya toprakları ayrıca Akdeniz’de Balear Adaları, Atlantik Okyanusu’nda Kanarya Adaları’nı ve Kuzey Afrika’da Ceuta ve Melilla adlı iki özerk şehri de kapsar. 505.992 km2lik alanıyla İspanya, Fransa’dan sonra Batı Avrupa’daki ikinci büyük ülkedir. 650 metrelik ortalama yüksekliği ile de İsviçre’den sonra Avrupa’daki ikinci yüksek ülkedir.

İspanya parlamenter demokrasi şeklinde örgütlenmiş bir anayasal monarşi rejimi ile yönetilir.

1986’dan beri Avrupa Birliği’nin, 1982’den beri NATO’nun bir üyesidir.

Dünya Bankası verilerine göre İspanya dünyanın en büyük sekizinci ekonomisine sahiptir. CIA verilerine göre İspanya’nın Gayri safi millî hasılası 1.362 trilyon dolardır. Kişi başına düşen GSMH ise yaklaşık 33.700 dolardır. İspanya ekonomisi 2007 yılında tüm G7 ülkelerini geride bırakarak %3.8 büyümüştür.

İspanya 1999 yılında kendi para birimi pesetayı bırakarak diğer Avrupa Birliği üyeleriyle birlikte Euro para birimine geçmiştir.

İspanya’da 22,19 milyon çalışan bulunurken bunların %3,5’i tarımda %29,8’i sanayide, kalan %66,6’lık kesimi de hizmet sektöründe çalışmaktadır.  Ancak bununla birlikte %22,3’lük işsizlik oranıyla Avrupa ortalamasının üstündedir.

Kaynakça ; https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0spanya