Amerika Kargo

Amerika Kargo ile Türkiye’den Amerika‘ya hızlı ve ekonomik kargo ile paket veya evrak gönderimi ve anlık fiyatları görmek için fiyat hesaplama sayfamızı ziyaret edin.

Avrupa kargo ile Amerika kargo gönderimi için hem bireysel hem de kurumsal olarak gönderi yapabilirsiniz.

  • Amerika için Bireysel ve Kurumsal olarak Avrupa kargo aracılığı ile Evrak, Zarf, Dosya vb. gönderilerinizi kolaylıkla yapabiliniz.
  • Aynı zamanda kişisel eşya, hediye ve benzeri Paket, Koli, Kutu halindeki gönderilerinizde bireysel ve kurumsal olarak gönderebilesiniz.
  • Son olarak kurumsal firmalar Amerika’ya yapacakları ticari Numune ve İhracat gönderimlerinizde kolaylıkla Avrupa Kargo üzerinden yapabilmektedir.
  • Amerika için iki farklı gönderim seçeneğini bulunaktadır.
  • Amerika’ya Ekspres Kargo: Ekspres kargo seçeneği ile Türkiye’deki adresinizden Amerika’daki teslimat adresine ortalama teslim süresi 2 ila 5 gündür
  • Amerika’ya Ekonomik Kargo: Ekonomik kargo seçeneği ile Türkiye’deki adresinizden Amerika’daki teslimat adresine ortalama teslim süresi 7 ila 10 gündür
  • Her iki seçenekte uçak kargo hizmetiyle sunulmaktadır.

Amerika Kargo Ücretleri

Tüm yurt dışı kargo sevkiyatları gibi, Amerika kargo gönderimi işlemleri de uzman bir kargo şirketiyle çalışmayı gerektirir. Amerika’ya yapılan kargolarda sadece taşımacılık değil, gümrük işlemleri konusunda da uzmanlık sahibi olmak zorunludur. Tüm sürecin hızlı ve güvenli şekilde tamamlanması için, tercih ettiğiniz kargo şirketinin global bir dağıtım ağının, hatta kendine ait bir hava yolu filosunun olması gereklidir. Avrupa Kargo, lojistik sektöründeki en büyük şirketlerle çalışarak Amerika’ya kargo gönderimi işlemlerini sorunsuz tamamlamanızı sağlar.

Amerika kargo gönderimi işlemleri için ödenmesi gereken ücret, tercih ettiğiniz kargo şirketine, teslimat türüne ve paketinizin büyüklüğü ile ağırlığına göre değişir. Ancak, Avrupa Kargo ile çalıştığınızda elde edeceğiniz kargo ücretleri, her halükârda piyasa fiyatlarından çok daha düşük olacaktır. TNT, DHL ve UPS gibi global kargo şirketleriyle çalışır ve paketlerinizin adreslerine daima en uygun fiyatlarla teslim edilmesini sağlarız. Amerika kargo ücretleri için güncel bir liste görmek istiyorsanız lütfen ana sayfamızdaki hesaplayıcıyı kullanın. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki teslimat adresini ve paket bilgilerini girdikten sonra, iş ortaklarımız fiyat teklifleriyle birlikte listelenecektir. Aralarından birini seçerek Amerika kargo sevkiyatı işlemlerine hemen başlayabilirsiniz.


Amerika Kargo Firmaları

Türkiye’den Amerika’ya kargo gönderimi yapan en bilinen firmalar UPS, DHL, TNT ve FedEx olarak sıralanabilir. Genelde TNT, UPS, DHL, FedEx ile bireysel olarak gerçekleştirilen Türkiye’den Amerika’ya gönderiler kargo ücretlerinde yüksek maliyetli olabilmektedir. Avrupa Kargo bu 4 kargo firması ile anlaşmalı olup size Türkiye’den Amerika’ya en ucuz kargo ücretini sağlar. Türkiye’den Amerika’ya sorunsuz kargo gönderimin en önemli hususlardan birisi gönderimi yapılacak ürünün faturasının paketin içerisinde mutlaka bulunmasıdır.


Amerika’ya Kargo ile Gönderilemeyecek Ürünler

Amerika’ya kargo ile gönderilemeyecek ürün gruplarının olduğu işlemler sırasında gözden kaçırılmamalıdır.   Ama unutulmaması gereken nokta, Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınması serbest değildir. Yanıcı ve yakıcı gönderileri işleme almak mümkün değildir.

Amerika yasaklı gönderiler listesine, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Amerika Birleşik Devletleri

Amerika Birleşik Devletleri, Kuzey Amerika’da elli eyaletten oluşan bir federasyondur. Dünyanın en büyük ekonomisine sahip olan ABD, karma bir ekonomik model benimsemiştir; başka bir deyişle, tüketim malları ve ticari hizmetlerde serbest piyasa ekonomisi olarak faaliyet göstermektedir. Teknolojik gelişmişlik düzeyi, nitelikli işgücü, sağlam altyapısı ve doğal kaynak zenginliği ile dünya ticaretinde söz sahibi bir merkez konumundadır. Uluslararası Para Fonu’na (IMF) göre, dünyanın rezerv bakımından en zengin para birimi olan ABD doları, 2019 yılında bilinen tüm merkez bankası döviz rezervlerinin %60’ından fazlasını oluşturmaktadır. Dünya Bankası “İş Yapma Kolaylığı” endeksinde 8. sıradadır. 328,2 milyonluk nüfusu ile ABD, dünyanın en kalabalık üçüncü ülkesidir.

İş gücüne katılım oranı %62 olan ABD’nin işsizlik oranı %3,7 ile dünya ortalamasının altındadır. 2019 yılındaki işgücünün %76’sı hizmetler sektöründe ve %20’si sanayide istihdam edilmektedir. Dünya Bankası verilerine göre, ABD’nin 2019 yılı GSYH büyüklüğü cari fiyatlarla 21,4 trilyon dolardır. IMF verilerine göre 2019 yılında yıllık reel olarak %2,3 oranında büyüyen ABD ekonomisinin, 2020 yılında COVID-19 pandemisinin etkisiyle-%5,9 oranında daralacağı öngörülmektedir.

Comtrade verilerine göre, ABD 2019 yılında 1,64 trilyon dolarlık ihracat ve 2,56 trilyon dolarlık ithalat gerçekleştirmiştir. En yakın ticari ilişkilerini Çin, Kanada ve Meksika ile kurmuştur. Türkiye, 2019 yılında ABD’ye yaklaşık 9 milyar dolarlık ihracat yaparken ABD’den 11,8 milyar dolarlık ithalat yapmıştır. 2019 yılında yaklaşık 21 milyar dolarlık ikili ticaret büyüklüğü ile ABD, Türkiye’nin en büyük dördüncü ticaret ortağı konumundadır.


Amerika Pazar Özellikleri

ABD’de kalite fiyattan önce gelmektedir. En yüksek kalitede ürünün satın alıcısının olduğu ülkede orta ve alt kalitedeki ürünler pazardaki en önemli dinamiği oluşturmaktadır. Ürüne ait özelliklerin tam olarak tanıtıldığı, pazar ihtiyacını tamamlayan ve pazarlama bütçelerine yüksek yatırımda bulunan, kısa sürede müşteriye cevap verebilen ve depolarında ürün stoklayan firmaların rekabette avantaj sağladığı gözlemlenmiştir. Pazarda bir yere sahip olmaya çalışan firmalar, fuar ve kongre gibi organizasyonlar ile iletişim ağlarını büyütmek üzerine çalışmalar gerçekleştirmektedir. İletişim ağı yüksek olan firmaların rekabete fayda sağladığı bilinmektedir. Diğer taraftan, Avrupa kıtasında geçerli olan sertifikasyonların ABD’de karşılığının olmaması sık rastlanan konulardan biridir. Bu kapsamda rekabete girecek firmalarımızın pazara giriş ön çalışmalarında profesyonel hizmet almalarında fayda görülmektedir.


Amerika’ya Kargonun Müşteri Kitlesi

Amerika Türkiye üzerinde bu kadar etkiliyken ‘göçmenler ülkesinde’ yaşayan Türk nüfusu da her geçen gün artıyor. Amerika’da 136 bin ile 182 bin arasında değişen sayıda Türk nüfus yaşıyor. Son araştırmaya göre Amerika’da Türklerin en fazla New York’ta yaşadığı ortaya çıktı. Amerika’daki Türkler New York’tan sonra en çok New Jersey, California, Florida, Texas, Massachusetts, Pennsylvania, Ohio, Virginia ve Maryland’da yaşıyor. İstanbul’dan Amerika’da yaşayan bir akrabasına ya da sevgilisine kargo ile hediye göndermek isteyen herhangi biri de doğal olarak hava kargoyu seçecektir. Bu hediyeyi sahibine Amerika’ya hava kargo taşıması yapan şirketler ulaştıracaktır. Bu bilgiler Amerika’nın yurtdışı kargo faaliyetlerinde ne kadar büyük potansiyel taşıdığını da ortaya koyuyor. Zira Ohio’da yaşayan bir Türk’e Mersin’den gönderilecek bir kargonun en hızlı ve sağlam gitmesinin yolu uluslararası kargodan geçiyor.

Hem Amerika’da yaşayan Türkler, hem de Türkiye’de konuşlanan 500’ün üzerindeki Amerikan menşeli firmaların gönderimleri için ihtiyaç duydukları hızı hava kargo hizmeti sağlıyor. Amerika’ya sıradan bir gönderi ya da ihraç malı göndermek istersek izleyeceğimiz rota nasıl olmalı? ABD’ye kargo göndermenin en kolay yolu nedir? Amerika’ya nasıl kargo göndereceğiz? Hava kargo için ne kadar ücret ödenecek? Gönderimiz Amerika’ya kaç gün içinde ulaşır? Kargomuzun takibini nasıl yapacağız? Kargomuzun sahibine ulaştığını nasıl öğreneceğiz? Kargolarımız en ucuza nasıl sahibine gidecek? Amerika’ya uçak kargo ile bozulmayacak yiyecekleri gönderebilme imkanı var mı? Hava kargoda gerçek zamanlı hizmet nasıl alınır? Gelin şimdi bu soruların yanıtlarını verelim:


Amerika Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır?

Amerika kargo gönderimi yapmak günümüz şartlarında oldukça kolay bir işlem; tabii işin uzmanından destek alınırsa… İster yurtdışı hava kargo hizmeti veren global kargo firmalarından bu hizmeti alın, isterseniz yurt içinde aynı hizmeti veren örneğin Avrupa Kargo ile Amerika’ya kargo gönderin ihtiyacınız olan şey bir bilgisayar ya da akıllı telefon.


Amerika’ya Kargo Gönderim İşleminin Adımları

Amerika’ya Kargo Gönderim İşleminin Adımları

1- Fiyat Hesaplama

Amerika’ya kargo gönderim yapmak için Avrupa Kargo adresine girdiğinizde karşınıza çıkan ana sayfada Amerika Uçak Kargo Fiyat Hesaplama alanından ülke seçiminde “Amerika” seçmeniz gerekli en boy yükseklik bilgisi ile birlikte kilogram bilgisi girerek kolayca fiyat hesaplaması yapabilirsiniz.

2- İletişim

Fiyat hesaplaması sonrasında iletişim menüsünden tekrar özel fiyat teklifi alabilir ya da direk kurye talebinde bulunarak kargonuzu adresinizden ücretsiz aldırabiliriz

3- Kargo Kontrol

Kargonuz Avrupa Kargo toplama merkezine ulaştıktan sonra personelimiz kargonuzun içerik ve ölçüm kontrollerini yapacaktır.  Kontrol sonrası sizinle iletişime geçerek alıcı bilgilerini ve gönderim ücretini talep edecektir.

4- Kargo Gönderim

Hafta içi her gün olmak üzere kargonuz aynı gün uçak kargo verilmektedir, Amerika Ekspres Kargo hizmetimiz ile ortalama teslim süremiz 2-5 gün sürmektedir,

100 kilo ve üzeri gönderileriniz için Amerika’ya ekonomik kargo seçeneğimiz bulunmaktadır, Amerika’ya ekonomik gönderileriniz için müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.


Amerika Kargo Hesaplama Yöntemi

Amerika Kargo Hesaplama Yöntemi

Tüm yurtdışı kargo gönderilerinde olduğu gibi Amerika kargonuzun hesaplaması yapılırken ya kilogram cinsinden ağırlığı ya da hacimsel ağırlığı (desi) ele alınır ve hesaplama işlemi yapılır. Bu işlem sonunda kargonuzun ne kadar bir ücret karşılığı Amerika’ya ulaşacağı belli olur. Ana sayfada bulunan Amerika Uçak Kargo Fiyat Hesaplama alanından kargonuzun hacimle mi yoksa ağırlıkla mı gideceğini görebilir aynı zamanda gönderiniz için ödeyeceğiniz kargo ücretinde öğrenebilirsiniz. Desi hesaplama gönderinin yapılacağı kolinin büyüklüğüne göre yapılır. Koli ne kadar büyükse o kadar yüksek kargo ücreti ödenir, ne kadar küçük bir koli seçilirse o kadar düşük kargo ücreti ödenir. Bu nedenle en hafif ürünü, en küçük paketle göndermek en makul kargo ücreti ile gönderim yapılmasının ilk koşuludur.


Türkiye’den Amerika’ya kargo kaç günde ulaşır?

kargo kaç günde ulaşır?

Türkiye’den Amerika’ya kargonun ulaşma süresi ise alternatif taşıma modlarına göre oldukça avantajlı. Kuryemiz kargonuzu aldıktan sonra hafta içi her gün yapılan uçuşlarla gönderinizi yola çıkarıyoruz. Amerika’ya ortalama 2 ila 5 iş gününde teslimat yapılabiliyor.


Amerika’ya Hızlı Kargo

Amerika hızlı kargo ihtiyacı olan tüm bireysel ve kurumsal göndericiler başvuracağı ilk adres www.avrupakargo.com Avrupa Kargo olarak başarısını bugüne kadar gerçekleştirdiği yurtdışı kargo operasyonları ile kanıtlamıştır ve bundan sonra da uluslararası çözüm ortakları ile yanı başınızda olmaya devam edecek. Siz sadece kargonuzun nereye gitmesini istediğinizi söyleyin. Gerisini bize bırakın.


Amerika Kargo İçin Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular


Türkiye’den Amerika’ya Kargo Fiyatları Ne Kadar?

Amerika’ya kargo gönderim yapmak için Avrupa Kargo adresine girdiğinizde karşınıza çıkan ana sayfada Amerika Uçak Kargo Fiyat Hesaplama alanından ülke seçiminde “Amerika” seçmeniz gerekli en boy yükseklik bilgisi ile birlikte kilogram bilgisi girerek kolayca fiyat hesaplaması yapabilirsiniz.  Amerika için 0,5 kg taşıma rakamları 30 Euro’dan başlamaktadır ve dönemsel olarak değişebilmektedir. Unutmayın, düzenli gönderiniz varsa veya şirketseniz, özel indirimlerden faydalanabilirsiniz. Ayrıca yüksek hacimli gönderileriniz için özel fiyat talebinde bulunabilirsiniz


Türkiye’den Amerika’ya Kargo kaç günde gider?

Merkezimize ulaşan tüm gönderilerin yurtdışı çıkışları, her gün, aynı günün akşamı (pazar günleri hariç) yapılmaktadır. Uçuşu gerçekleşen tüm Amerika kargoları ortalama 2 ila 5 iş gününde teslim olur. Gümrükteki incelemeler, uzak bölge teslimatları ve zorunlu gecikmelerin bu süreyi uzatması imkan dahilindedir.


Amerika için yurtdışı kargo takibi nasıl yapılır?

Avrupa Kargo, tüm gönderilerini TNT, DHL, UPS ve FedEx ile çıkarmaktadır. Amerika için hazırlanan yurtdışı evraklarında konşimentonuzun sağ üst köşesinde bir numara var. Barkodun altında bulunan bu konşimento numarasıyla tüm kargo takiplerinizi gerçekleştirebilirsiniz. AvrupaKargo.com adresindeki Yurtdışı Kargo Takip sayfasına, kargo takip numaranızı yazarak durumunu öğrenebilirsiniz yada Kargonuz hangi operatörü ile çıkarıldıysa, bizim dışımızda onların web sitesinden de takibini yapabilirsiniz.


Amerika kargo fiyatlarını değiştiren etmenler nelerdir?

Amerika’ya kargo gönderirken maliyetinizi değiştiren 2 temel unsur vardır. Bunların birincisi gönderinizin ağırlığıdır. İkinci dikkat edilen konu ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Yurtdışı express kurye gönderilerinde, bu iki değerden hangisi büyükse ondan fatura çıkar. Türkiye’den Amerika’ya en uygun fiyata kargo nasıl gönderilir?

Avrupa Kargo, Türkiye’nin en büyük online yurtdışı kargo toptancısıdır. Binlerce müşterisi bulunmakta ve çağrı merkezi her gün binlerce müşteri talebine yanıt vermektedir. Elindeki büyük hacimle, DHL, TNT, UPS, FedEx gibi global ekspres kargo taşıyıcılarıyla kurumsal anlaşmalar yapar. Ek olarak aldığı indirimleri, avantajlı fiyatlar ile müşterilerine iletir. Amerika’ya en ucuz kargo fiyatına ulaşmak için gereken tek şey, +90 212 668 57 57 numaralı müşteri hizmetleri hattını aramak. Ek olarak info@avrupakargo.com adresine email atabilirsiniz. Unutmayın, şirketseniz veya düzenli gönderi yapıyorsanız, özel fiyatlar isteyebilirsiniz.


Türkiye’den Amerika’ya online kargo gönderimi nasıl yapılır?

Avrupa Kargo Müşteri Panelinde Gönderi Yap butonuna tıkladığınızda gönderme ekranıyla karşılaşacaksınız. Burada kargonuzun göndericisi, alıcısı, içeriği ve ölçülerini gireceğiniz bir ekran karşınıza çıkıyor. Buraya Amerika için gerekli bilgileri girdiğinizde, otomatik olarak kaydınız düşer ve kargo etiketiniz hazır olur. Sadece bu kargo etiketinden çıktı alarak, gönderinizi bize ücretsiz şekilde ulaştırabilirsiniz.


Amerika’ya en hızlı kargo hangisi?

Amerika’ya acil kargolarınız için kullanabileceğiniz en doğru seçenek Avrupa Kargo olacaktır. Çünkü Avrupa Kargo, TNT, UPS, FedEx ve DHL ile özel anlaşmalıdır. Üstelik pazar günleri hariç her gün yurtdışı çıkışı gerçekleşmektedir. Türkiye’den Amerika’ya ortalama kargo süresi 2 ila 5 iş günüdür.


Amerika’ya kargo nasıl gönderilir?

Amerika’ya kargo yollamak için yapmanız gereken, mümkün olduğunca sağlam ve küçük bir paket yapmanızdır. Kolilerinizin ölçüleri belli olduğunda, +90 212 668 57 57 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayıp hem maliyetlerinizi öğrenirsiniz. Üstelik o ülke ile alakalı güncel bilgileri öğrenip, hem de kargo toplamalarınızı hızlıca yapmak mümkün.


Amerika için kargo ağırlık hesaplama işlemi nasıl yapılır?

Amerika’ya göndermek istediğiniz paketinizin ağırlığını ölçmek için en doğru yöntem kilogram veya hacim (desi) hesaplamasıdır. Desi hesaplaması yaparken: EN X BOY X YÜKSEKLİK /5000 formülünü kullanmak gerekir. Gönderinizin ağırlığını ölçtüyseniz fiyat hesaplamaya devam edebilirsiniz. Örneğin: Amerika’ya 20 KG ağırlığında 50*40*50 ölçülerinde bir paket göndermek istediğinizde; 50*40*50 /5000 yöntemi ile Desi ağırlığını 20 KG denk geldiğini görebilirsiniz.


Amerika Birleşik Devletleri Kargo

Amerika Birleşik Devletleri Kargo

Amerika Birleşik Devletleri, yaygın ismiyle Birleşik Devletler veya gayri resmî ismi ile Amerika, çoğunlukla orta Kuzey Amerika’da, Kanada ve Meksika arasında bulunan, elli eyalet ve bir federal bölgeden oluşan, federal anayasal cumhuriyet ile yönetilen bir ülkedir. Türkiye ABD arası yaklaşık kuş uçumu olarak 10.000 bin kilometreden fazladır. 2020 yılı itibari ile ABD’ nin toplam nüfusu 330 milyon civarındadır. Bu nüfusun yaklaşık olarak 400.000 kadarını Türk vatandaşları oluşturmaktadır. Bizler Avrupa Kargo olarak uluslararası kargo hizmetlerini başta Amerika olmak üzere birçok ülke bazında sizlere sağlamaktayız. Bu ülkelerin arasında dünya devi olan Amerika Birleşik Devletleri de bulunmaktadır. Peki Türkiye- ABD arası kargo, evrak gibi gönderimler nasıl sağlanır? Amerika için kargo Fiyatlar nedir?  Bu yazımızda bu konuyu ele alacağız.

Türkiye ABD Arası Kargo Gönderim Süreci

Türkiye’ den fazla göç alan ülkelerin başında gelen Amerika’ya Türkiye’den göndermek istediğiniz gönderileriniz için Avrupa Kargo’nun Amerika kargo hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Amerika Türklerin de yoğunlukta yaşadığı ülkelerden biridir. Sık sık göçmen almaları ve ekonomik gücü nedeniyle çoğu Türk’ün yaşam alanlarından biri olmuştur. Amerika kargo mevzuatları Avrupa ülkelerine göre farklılık göstermektedir. Uçak veya Gemi kargo ile Amerika’ya kargo hizmetleri verilmektedir. Amerika Kargo hizmetimiz ile tüm gümrük yasalarına uygun bir şekilde kargo gönderim ve alımlarınızı yapmaktayız. Amerika kargo gönderimi ve alımlarında kargo içeriği önemlidir. Kargo içeriği sürecin tamamını şekillendirmektedir. Kargonun içeriğe uygun paketlenmesi gerekir ve yasalara uygun olup olmadığı kontrol edilmelidir. Avrupa Kargo’nun Amerika Kargo hizmetimizde yasa dışı, tehlikeli veya kargosu yasak herhangi bir ürünün gönderimini yapmamaktayız. Hizmetimiz tamamen güvenli ve kurallarına göre yapılmaktadır. Yasaklı ürünler ve kargo gönderim kuralları için lütfen Kargo Taşıma Standartlarımız sayfamızı ziyaret ediniz.


Amerika Kargo Hizmet Çeşitlerimiz

Avrupa Kargo olarak şu an için Amerika kargo hizmeti olarak yalnızca uçak kargo hizmetimiz bulunmaktadır, Gemi yolu ile konteyner taşımacılığı yapmamaktayız. Uçak kargo hizmetimizi dünya devleri olan TNT, FedExUPS ve DHL firmaları aracılığı ile yapmaktayız.

  • Amerika Uçak Kargo
  • Amerika Acil Kargo
  • Amerika Hızlı Kargo
  • Amerika Express Kargo
  • Amerika Kargo Şirketleri
  • Amerika Kargo Firmaları
  • Amerika Kargo Gönderimi
  • Amerika Paket Gönderme
  • Amerika Evrak Gönderme
  • Amerika Numune Gönderimi

Kargonuz teslim alındıktan itibaren size bir takip numarası verilir. Kargonuzu verdikten sonra hangi aşamada olduğunu sitemizde bulunan kargo takip kısmı üzerinden sorgulama yaparak anlık bilgilerini görebilirsiniz. Paketiniz sizden teslim alındıktan sonra yurtdışı transferi hemen başlatılır. Yurtdışı Kargo ulaşım süreleri tatil günleri ve uzak bölge teslimatı gibi sebeplerden dolayı değişim gösterebilir. Yurtdışı kargo ve uluslararası Express kargo gönderileriniz için 40 kg üzeri kargolarınız için özel fiyat isteyiniz.


Türkiye ABD Arası Kargo Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Türkiye’den ABD’ye kargo fiyatlarını göndereceğiniz kargonun ağırlık veya hacimsel boyutuna desi hacmine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Bu iki değerden hangisi daha yüksek ise o değere göre ücretlendirme yapılır. Örneğin ABD’ye göndermek istediğiniz 0,5 kiloluk bir kargo için; Avrupa Kargo Express fiyatı 30 Euro ve tahmini teslimat süresi 2-5 gündür 40 Kilo ve üzeri gönderileriniz için ise kilo başı 7,5 € fiyat verilmektedir yani 40 Kiloluk bir gönderinin size maliyeti 300€ Gönderim yapacağınız hacimsel ve kütlesen ağırlığın yüksekliğine göre fiyatlarımız değişkenlik gösterir kesin fiyatlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


En doğru hizmet bilgisini tüm detayları ile öğrenmek için bize 0212 668 57 57 nolu telefon numarasından veya bilgi@avrupakargo.com mail adresimizden ulaşabilirsiniz.