Kasım 8, 2023

Belçika Kargo

ile admin

Belçika Kargo

Belçika Kargo taşımalarında Avrupa Kargo her alanda lojistik destek sağlamaktadır Belçika’ya hafta içi her gün uçak kargo ile hafta sonu cuma günleri ise kendi araçlarımızla kara yolu ile servisimiz vardır. Belçika’ya Uçak kargo diğer taşıma türlerine göre pahalı olmasının yanında son yıllarda artan bir bir grafik çizmektedir. uçak kargonun tercih edilmesindeki en önemli sebep, kargoların alıcısına çok hızlı bir şekilde ulaşmasıdır. Zaman açısından hassas olan kargoların en etkili bir şekilde alıcısına ulaşmasının yolu uçak kargonun tercih edilmesidir. Avrupa Kargo Belçika uçak kargo hizmetleri konusunda uzun yıllardan beri kurumsal veya bireysel müşteri taleplerine alternatif hizmetler sunarak gönderen ve alıcı memnuniyetinin yanında ülke ekonomisine de katkı sağlamaktadır.


Belçika’ya Kargo Fiyatları?

Belçika’ya Kargo Fiyatları?

Belçika kargo fiyatları hesaplamak Avrupa Kargo ile çok kolay, fiyat hesaplama araçlarını kullanarak UPS, TNT, FedEx, DHL gibi uçak kargo firmaların size özel indirimli fiyatlarını ve aynı zamanda Avrupa Kargo ile karayolu fiyatlarında görebilirsiniz.

Kargonuzun hesaplaması yapılırken kilogram cinsinden ağırlığı veya kapladığı hacim (desi)  ele alınır ve hesaplama yapılır.

Hesaplama aracı ile kargonuzun ne kadar bir ücret karşılığı ve süresinde Belçika’ya ulaşacağını görebilirsiniz.


Belçika’ya Kargo Hesaplama Yöntemi

Belçika'ya Kargo Hesaplama Yöntemi

Belçika Kargo gönderimlerinde hacim hesaplaması olarak En X Boy x Yükseklik/5000 olarak formüle edilir.

Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken önemli bir konu var, eğer gönderiniz bir zarf değil koli ise, koli seçiminde bilinçli ve dikkatli olmak gerekiyor.

Zira gönderinin hacimsel ağırlığı kolinin büyüklüğünden direkt olarak etkileniyor, Eğer koli gereğinden büyük seçildiyse yapılan işlem sonucunda çıkacak değer yüksek olacaktır.

Kargo fiyat hesaplama da yüksek değer üzerinden gerçekleştirileceği için kargoyu gönderen daha yüksek ücret demek zorunda kalacak.

Bu durumla karşılaşmamak için en hafif gönderiyi en küçük kolide göndermek gerekiyor.

Eğer 60x40x40 ebadında bir koli ile 5 kilogramlık bir ürün gönderecekseniz, kilogram hesabına göre yaklaşık 4 kat fazla ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz. Çünkü işlem sonunda 19.2 sonucuna ulaşılacak. Gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı ise 5 kg. Kargo fiyat hesaplama, yüksek olan 19.2 değeri üzerinden devam edeceği için gönderenin cebinden daha yüksek kargo ücreti çıkacaktır.

Gönderinizin Hacimsel ağırlığını hesaplama ve çıkacak ücretleri görmek için tıklayınız.


Belçika’ya Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır?  

Belçika'ya Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır?  


Belçika’ya Kargo ile Gönderilemeyecek Ürünler

Belçika’ya kargo ile gönderilemeyecek ürün gruplarının olduğu işlemler sırasında gözden kaçırılmamalıdır.   Ama unutulmaması gereken nokta, Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınması serbest değildir. Yanıcı ve yakıcı gönderileri işleme almak mümkün değildir.

Belçika yasaklı gönderiler listesine, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Belçika’ya Kargo Kaç Günde Ulaşır?

Uçak Kargo ile yapacağınız gönderilerde paketiniz bize ulaşır ulaşmaz aynı günün akşamı yurtdışı sevki yapılır.

Belçika’ya ulaşım süreleri tatil günleri ve uzak bölge teslimatı gibi sebeplerden dolayı değişim gösterebilir.

Uçak kargo gönderileri 1 ila 3 günde adresine teslim olmaktadır.

Kara yolu ile giden gönderiler 10-15 iş gününde adrese teslim olur.

Ekonomi ekspres hizmetimiz ise 5-7 günde adrese teslim edilir.


Belçika Kargo İçin Sıkça Sorulan Sorular?


Türkiye’den Belçika ’ya Kargo Fiyatları Ne Kadar?

Türkiye’den Belçika ’ya kargo fiyatlarını öğrenmek için, menüden “Gönderi” altında duran Fiyat Hesaplama linkine tıklamanız yeterli. Açılan sayfada ülke olarak Belçika’yı seçtikten sonra, kolinizin ağırlığı ile birlikte En, Boy ve yükseklik bilgisini girdiğinizde UPS, TNT, FedEx ve Avrupa Kargo olarak fiyatlar otomatik olarak gelmektedir. Belçika için 0,5 kg taşıma rakamları 25 Euro’dan başlıyor ve dönemsel olarak değişiklik mümkündür.


Türkiye’den Belçika ’ya Kargo kaç günde gider?

Merkezimize ulaşan uçak kargo gönderileri her gün, aynı günün akşamı yurtdışı çıkışı yapılır (cumartesi ve pazar günleri hariç) yapılmaktadır. Uçuşu olan tüm Belçika kargoları ortalama 1 ila 3 iş gününde teslim olur. Ekonomi ekspres gönderileriniz ise yine hafta içi her gün yurtdışı çıkışı yapılmaktadır Belçika adreslerine ise 5-7 iş gününde adrese teslim olur, Kara yolu ile çıkışı yapılan gönderiler her hafta cuma günleri yurtdışı çıkışı yapılır ve Belçika adreslerine 10-15 iş gününde teslim olur. Gümrükteki incelemeler, uzak bölge teslimatları ve zorunlu gecikmeler bu süreyi uzatır. 


Belçika kargo takibi nasıl yapılır?

Avrupa Kargo, tüm gönderilerini TNT, DHL, UPS, FedEx ve kendi araçları ile çıkarmaktadır. Belçika için hazırladığımız yurtdışı gönderileriniz için size verilen bir takip kodu vardır. Bu takip kodları ile tüm kargo takiplerinizi gerçekleştirebilirsiniz. AvrupaKargo.com adresindeki Yurtdışı Kargo Takip sayfasına, kargo takip numaranızı yazarak gönderinizin durumunu öğrenebilirsiniz veya Kargonuz hangi operatörü ile çıkarıldıysa, bizim dışımızda onların web sitesinden de online olarak takibini yapabilirsiniz.


Belçika kargo fiyatlarını değiştiren etmenler nelerdir?

Belçika’ya kargo gönderirken maliyetinizi değiştiren 2 temel unsur vardır. Bunların birincisi gönderinizin ağırlığıdır. İkinci dikkat edilen konu ise gönderinizin hacimsel (desi) ağırlığıdır. Belçika kargo gönderilerinde, bu iki değerden hangisi büyükse ona göre fiyat hesaplanır.


Türkiye’den Belçika’ya en uygun fiyata kargo nasıl gönderilir?

Avrupa Kargo, Türkiye’nin en büyük online yurtdışı kargo toptancısıdır. Binlerce müşterisi bulunmakta ve çağrı merkezi her gün binlerce müşteri talebine yanıt vermektedir. Elindeki büyük hacimle, DHL, TNT, UPS, FedEx gibi global ekspres kargo taşıyıcılarıyla kurumsal anlaşmalar yapmasının yanı sıra kendi araçları ile Belçika’ya kargo yapar. Uluslararası göndericilerden aldığı indirimleri, avantajlı fiyatlar ile müşterilerine iletir. Belçika ’ya en ucuz kargo fiyatına ulaşmak için gereken tek şey, +90 212 668 57 57 numaralı müşteri hizmetleri hattını aramak. Ek olarak info@avrupakargo.com adresine email atabilirsiniz.


Belçika ’ya en hızlı kargo hangisi?

Belçika ’ya acil kargolarınız için kullanabileceğiniz en doğru seçenek Avrupa Kargo olacaktır. Çünkü Avrupa Kargo, TNT, UPS, FedEx ve DHL ile özel anlaşmalıdır. Üstelik Pazar günleri hariç her gün yurtdışı çıkışı gerçekleşmektedir. Türkiye’den Belçika ’ya uçak kargo süresi 1 ila 3 iş günüdür.


Belçika ’ya kargo nasıl gönderilir?

Belçika ’ya kargo yollamak için yapmanız gereken, mümkün olduğunca sağlam ve küçük bir paket yapmanızdır. Kolilerinizin ölçüleri belli olduğunda, +90 212 668 5757 numaralı müşteri hizmetlerimizi arayıp hem maliyetlerinizi öğrenirsiniz. Üstelik o ülke ile alakalı güncel bilgileri öğrenip, hem de kargo toplamalarınızı hızlıca yapmak mümkün.

 

Türkiye’den Belçika’ya hızlı ve ekonomik kargo ile paket veya evrak gönderimi ve anlık fiyatlar için TIKLAYINIZ