Nisan 1, 2023

Hırvatistan Kargo

ile Avrupa Kargo

Hırvatistan Kargo

Hırvatistan Kargo Gönderim hizmeti veren Türkiye’nin güvenilir yurtdışı kargo firması Avrupa Kargo olarak tüm evrak, numune, hediye ve ticari gönderileriniz için Ekspres, Ekonomi Ekspres ve Ekonomi olarak 3 farklı gönderim hizmetimiz bulunmaktadır.

Türkiye’den Hırvatistan’a yapılan uluslararası gönderiler için genellikle Ekonomi ekspres kargo hizmeti kullanılmaktadır. Türkiye’den Hırvatistan’a 100 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti Ekonomi express kargo ile birim maliyeti 5€ Euro’dan hesaplanmaktadır (100 kg * 5€ = 500€)


Hırvatistan’a Kargo Gönderimi?

Türkiye’den Hırvatistan’a kargo gönderim sürecinde sizlerin yapması gereken ilk adım, sayfamızı ziyaret ederek” Fiyat Hesaplama” bölümünden gönderinizin detaylarını girmeniz ve size en uygun fiyat teklifini almanız. İkinci adım, gönderinizin merkezimize ulaşması, İstanbul/Fatih’teki bulunan toplama merkezimize gönderilerinizi Türkiye’nin her yerinden ücretsiz olarak yurtiçi kargo ile gönderebilirsiniz, son olarak üçüncü adım dağıtım teslimat işlemlerinin yapılması ve Hırvatistan’a doğru yola çıkmasıdır ve gönderinizin adrese teslim edilmesidir.

Hırvatistan’a Kargo alanında uzman personelimiz gönderim süreci boyunca her zaman yanınızdadır.


Hırvatistan Kargo Hesaplama?

Hırvatistan yurtdışı kargonuzun hesaplaması yapılırken kilogram cinsinden ağırlığı veya kapladığı hacim (desi) ele alınır ve hesaplama yapılır.

Hacim hesaplaması olarak En X Boy x Yükseklik/5000 olarak formüle edilir.

Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken önemli bir konu var. Eğer gönderiniz bir zarf değil koli ise, koli seçiminde bilinçli ve dikkatli olmak gerekiyor. Zira gönderinin hacimsel ağırlığı kolinin büyüklüğünden direkt olarak etkileniyor. Eğer koli gereğinden büyük seçildiyse yapılan işlem sonucunda çıkacak kargo fiyatı yüksek olacaktır.  Bu durumla karşılaşmamak için en hafif gönderiyi en küçük kolide göndermek gerekiyor.

Bir örnek verelim; Hırvatistan’a 60x50x50 ebadında 10 kilogramlık bir ürün gönderecekseniz, bu gönderinizde fiyat hesaplaması yapılırken 30 desi/kilo olarak hesaplanacaktır!

Hesaplama örneği; 60x50x50 = 150.000 / 5.000 = 30 Desi yapar!

Gerçek ağırlığınız (10Kilo) hacim ağırlandığınızda (30Desi)

Gönderinizin Hacimsel ağırlığını hesaplama ve çıkacak ücretleri görmek için tıklayınız.


Hırvatistan Kargo Ücretleri?

Hırvatistan Kargo Fiyatları?

Hırvatistan’a kargo fiyatları hesaplamak Avrupa Kargo ile çok kolay, fiyat hesaplama araçlarını kullanarak UPS, TNT, FedEx ve DHL gibi uçak kargo firmaların size özel indirimli fiyatlarını ve aynı zamanda Avrupa Kargo ile karayolu fiyatlarında görebilirsiniz.

Kargonuzun hesaplaması yapılırken kilogram cinsinden ağırlığı veya kapladığı hacim (desi)  ele alınır ve hesaplama yapılır.

Hesaplama aracı ile kargonuzun ne kadar bir ücret karşılığı ve süresinde Teslim ülkesine ulaşacağını görebilirsiniz.

Hırvatistan Uçak Kargo Fiyatları?

Hırvatistan’a yapacağınız uçak kargo gönderimlerinde 0,500 Kilo/desi bir gönderi için ortalama 25€ fiyat çıkmaktadır /10 Kiloluk bir gönderide 150 € / 20 Kiloluk bir gönderide ise 200€

Burada dikkat ettiyseniz gönderi ağırlığınız arttıkça birim maliyet fiyatınız düşmektedir, 10 kiloluk bir gönderi için birim maliyetiniz 15€ / 20 kiloluk bir gönderiniz için birim maliyetiniz 10 € düşüyor, eğer +40 kilo bir gönderdiniz olursa spot fiyat uygulaması yapılır, yani birim maliyetiniz sabitlenir yurtdışı için +40 ve üzeri gönderileriniz birim maliyetiniz teslim ülkesine göre 5€ kadar düşmektedir.

Hırvatistan Ekonomi Ekspres Fiyatları?

Hırvatistan için ekonomi ekspres hizmetinden yararlanabilmeniz için gönderinizin minimum +40 kilo/desi ve üzeri olması gerekir, bu önemlidir, daha düşük gönderileriniz için uçak kargo kullanılmaktadır.

+40 Kilo ve üzeri Hırvatistan gönderilerinizde otomatik olarak spot fiyat uygulaması yapılır ve birim maliyetiniz 3€’dan başlamaktadır, örnek olarak 50 kiloluk bir gönderiniz için 50×5=250€ bir gönderim ücretiniz çıkar ekonomi ekspres gönderilerin bir diğer özelliği ise kilo ve hacminiz arttıkça birim fiyatınız yine düşer yine örnek vermek gerekirse +200 kilo ve üzeri gönderilerinizde kilo birim fiyatınız 4 € | +500 kiloluk bir gönderinizde birim maliyetiniz 3€ kadar düşer (500×3=1.500€ gibi)

Hırvatistan Ekonomi Kargo Fiyatları?

Hırvatistan için ekonomik karayolu hizmetimizden yararlanabilmeniz birinci önemli nokta minimum ağırlık/hacminiz 20 kilo olmalı ve standart koli ölçüleri kullanmalısınız, bu ölçüler 60x40x40 veya 60x50x50 koli ebatlarından oluşmalı ve maksimum ağırlığınız 30 Kilo olmalıdır. (Farklı koli ölçüleri veya çavul benzeri gönderiler yapılmamaktadır.)

İkinci önemli nokta ise yalınca giyim ürünleri taşınmaktadır (bay, bayan, çocuk, bebek giyim, ayakkabı aksesuar çanta vb.) Kişisel eşya mobilya, gıda vb. Farklı yükler taşınmamaktadır.

Hırvatistan için ekonomi karayolu hizmetimizde koli başı fiyatlandırma geçerli olur 1 koli fiyatımız her şey dahil 100€

Türkiye gümrükleme, Teslim ülkesi gümrükleme masrafları, Hırvatistan vergileri ve benzeri tüm masraflar dahildir, kolinizi bize teslim edersiniz ve hiçbir ek ücret ödemeden adresinizden teslim alırsınız.


Hırvatistan’a Kargo Kaç Günde Ulaşır?

Hırvatistan'a Kargo Kaç Günde Ulaşır?

Uçak Kargo ile yapacağınız gönderilerde paketiniz bize ulaşır ulaşmaz aynı günün akşamı yurtdışı sevki yapılır.

Hırvatistan Uçak kargo gönderileri 1 ila 5 günde adresine teslim olmaktadır.

Hırvatistan Ekonomi ekspres hizmetimiz ise 5-10 günde adrese teslim edilir.

Hırvatistan Kara yolu ile giden gönderiler 10-15 iş gününde adrese teslim olur.

Yurtdışına gönderilen kargolarda ulaşım süreleri tatil günleri ve uzak bölge teslimatı gibi sebeplerden dolayı değişim gösterebilir.


Hırvatistan?

Hırvatistan (Hırvatça: Hrvatska, Sırp-Hırvatça telaffuz: [xř̩ʋaːtskaː]) veya resmî adıyla Hırvatistan Cumhuriyeti Hırvatça: Republika Hrvatska  Avrupa’da Orta Avrupa, Balkanlar ve Akdeniz’in kesişme noktasında bulunan üniter demokratik bir parlamenter cumhuriyet. Başkenti aynı zamanda en büyük kenti Zagreb olan devlet, başkentin dışında 20 idari bölgeye bölünmüştür. Hırvatistan kıtasal alanı ve binden fazla adasıyla 56.594 km²’lik bir yüz ölçümüne sahiptir. Ülkenin 4,29 milyonluk nüfusunun büyük çoğunluğu Hırvat’tır ve en büyük din Hristiyanlığın, Katolik Mezhebidir.

Ülke ekonomisinin büyük bölümü hizmet sektörüne dayalıyken sanayi ve tarım diğer büyük sektörlerdir. Dünya’nın en çok tercih edilen 18. Turistik ülkesi olan Hırvatistan, özellikle yaz ayları boyunca turizm sektöründen büyük gelir elde eder. Devlet, kayda değer hükûmet harcamalarıyla ekonomiyi bir ölçüde kontrol eder. Avrupa Birliği ülkenin en önemli ticaret ortağıdır. 2000 yılından beri özellikle Pan-Avrupa koridorları üzerindeki ulaştırma rotaları ve tesisler üzerinde altyapı çalışmaları gerçekleştirmektedir. İç kaynaklar Hırvatistan enerjisinin kayda değer bir bölümünü oluşturmaktadır. Hırvatistan medya ve yayıncılık alanında çok sayıda kamu kurumunu ve kurumsal yatırımlar yoluyla kültürü desteklerken, evrensel bir sağlık sistemi ve ücretsiz ilköğretim ve ortaöğretim sağlar.

Kaynakça; https://tr.wikipedia.org/wiki/Hırvatistan