Ekim 10, 2023

İtalya Kargo

ile admin

İtalya Kargo

İtalya Kargo ortalama 1 iş gününde adreslerine ulaştırıyoruz. Avrupa kargo Hızlı teslimat seçenekleri ile İtalya’nın tüm şehirlerine kargo gönderimi gerçekleştir, Kara ve Hava yolu kargo seçenekleri ile tüm İtalya kargolarınızı güvenle ve hızla adreslerine teslim ediyoruz.


İtalya Yurtdışı Kargo Gönderimi?

Avrupa Kargo firması olarak tüm İtalya gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi, evraklarınızı ve paketlerinizi hızlı, ekonomik ve güvenli şekilde alıcılarına ulaştırmak için çözümler üretiyoruz.  Sizlere sunduğumuz zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Ekspres, Ekonomi Ekspres ve Karayolu Kargo gibi gelişmiş nakliye çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den İtalya ’yanın tüm şehirlerine teslimat geçekleştiriyoruz.

Ekspres kargo hizmeti ile Türkiye’den İtalya’ya gönderileriniz ortalama 1 ila 3 iş günü içerisinde alıcısına sorunsuz şekilde teslim edilmektedir. Türkiye’den İtalya’ya 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti Ekspres kargo ile 25 Euro’dan başlamaktadır.


İtalya Uçak Kargo

Avrupa Kargo olarak UPS, TNT, FedEx ve DHL şirketleri ile hava taşımacılığı hizmeti veren firmamız, İtalya kargo hizmeti ile Türkiye ile İtalya arasında bir köprü görevi sağlamaktadır. Kurumsal ve bireysel olarak İtalya uçak kargo hizmeti ile taşınmasında engel olmayan tüm gönderilerini hızlı, Ekonomik ve güvenli şekilde alıcısına ulaştırmaktadır.


İtalya’ya Kargo Fiyatları?

İtalya'ya Kargo Fiyatları?

Türkiye’den İtalya’ya gönderilen kargolar farklı özelliklerde olabilir. Kargolar taşınırken dikkate alınan bazı özellikler bulunmaktadır. Kargo taşıma işlemleri yapılırken; Gönderinin En Boy Yükseklik bilgileri ile birlikte Ağırlık göz önüne alınır, Genel olarak 0,5 Kilograma kadar olan evrak vb içerikli gönderiler 25 Euro’dan başlamaktadır.

Türkiye’den İtalya’ya kargo fiyatlarını öğrenmek için, menüden “Gönderi” altında bulunan Fiyat Hesaplama linkine tıklamanız yeterli. Açılan sayfada ülke olarak İtalya’yı seçtikten sonra, gönderinizin ağırlığı ile birlikte En, Boy ve yükseklik bilgisini girdiğinizde UPS, TNT, FedEx ve Avrupa Kargo olarak fiyatlar otomatik olarak gelmektedir.

Spot Fiyat:

40 Kilo/Desi üzerindeki gönderileriniz spot fiyat kategorisine girmektedir.

Spot fiyat uygulamasında kilo/desi fiyat birim başına sabitlenir. Örneğin; 50 Kiloluk bir gönderinizin 50 Kilo * 5€ = 250€ tutacaktır yada 100 kiloluk bir İtalya gönderiniz varsa yine aynı hesaplama ile 100*5=500€ tutacaktır.

İtalya için 40 Kilo ve üzeri gönderilerinizde müşteri hizmetlerimizden size özel güncel fiyat bilgisi almanızı öneririz.


İtalya Yurtdışı Kargo ile neler gönderilebilir?

İtalya’ya kargo ile gönderilemeyecek ürün gruplarının olduğu işlemler sırasında gözden kaçırılmamalıdır.   Ama unutulmaması gereken nokta, Türk Ticaret Kanunu’nca yasak olan hiçbir malın taşınması serbest değildir. Yanıcı ve yakıcı gönderileri işleme almak mümkün değildir.

Alacağınız Ürünler! :

Türkiye’de alışveriş yaparken alacağınız ürünlere dikkat edin, yoksa gereksiz maliyetlerle karşılaşabilirsiniz. Bu linkten yasaklı ürünlerimizi görebilir, daha fazla bilgi için Avrupa Kargo ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Ücretlere Dikkat!  :

Avrupa Kargo size birçok ücretsiz hizmet sunar, sürpriz ödemeler yapmaz, ancak her ülkenin vergi sisteminin farklı olduğunu unutmayın bu İtalya içinde geçerlidir, bu nedenle Avrupa Kargo ödediğiniz vergilere müdahale etmez veya müdahale edemez. UPS, TNT, FedEx gibi firmalar ile teslimatı yapılan kargolarda oluşacak tüm vergiler kargonun alıcısına aittir.

İtalya’ya yasaklı gönderiler listesine, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


İtalya’ya Kargo Kaç Günde Ulaşır?

Uçak Kargo ile yapacağınız gönderilerde paketiniz bize ulaşır ulaşmaz aynı günün akşamı yurtdışı sevki yapılır.

İtalya’ya ulaşım süreleri tatil günleri ve uzak bölge teslimatı gibi sebeplerden dolayı değişim gösterebilir.

İtalya’ya Uçak kargo gönderileri 1 ila 3 günde adresine teslim olmaktadır.

İtalya’ya Kara yolu ile giden gönderiler 10-15 iş gününde adrese teslim olur.

İtalya’ya Ekonomi ekspres hizmetimiz ise 5-7 günde adrese teslim edilir.


İtalya Kargo Firmaları?

İtalya’ya kargo göndermek için ister yurtdışı hava kargo hizmeti veren global kargo firmalarına başvurun, isterseniz yurt içinde aynı hizmeti veren örneğin Avrupa Kargo ile Türkiye’den İtalya’nın tüm şehirlerine kargo gönderim ihtiyacınızı karşılayalım. Avrupa Kargo global hava yolu kargo firmalarının yanı sıra kendi araçları ile her cuma tır çıkışları bulunmaktadır. İtalya kargo firması olan Avrupa kargo Türkiye’den İtalya’ya 10-15 gün içerisinde adrese teslimat yapmaktadır.


İtalya Yurtdışı Kargo Hesaplama?

İtalya Yurtdışı Kargo Hesaplama?

İtalya Kargo gönderimlerinde hacim hesaplaması olarak En X Boy x Yükseklik/5000 olarak formüle edilir.

Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken önemli bir konu var, eğer gönderiniz bir zarf değil koli ise, koli seçiminde bilinçli ve dikkatli olmak gerekiyor.

Zira gönderinin hacimsel ağırlığı kolinin büyüklüğünden direkt olarak etkileniyor, Eğer koli gereğinden büyük seçildiyse yapılan işlem sonucunda çıkacak değer yüksek olacaktır.

Kargo fiyat hesaplama da yüksek değer üzerinden gerçekleştirileceği için kargoyu gönderen daha yüksek ücret demek zorunda kalacak.

Bu durumla karşılaşmamak için en hafif gönderiyi en küçük kolide göndermek gerekiyor.

Eğer 60x40x40 ebadında bir koli ile 5 kilogramlık bir ürün gönderecekseniz, kilogram hesabına göre yaklaşık 4 kat fazla ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz. Çünkü işlem sonunda 19.2 sonucuna ulaşılacak. Gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı ise 5 kg. Kargo fiyat hesaplama, yüksek olan 19.2 değeri üzerinden devam edeceği için gönderenin cebinden daha yüksek kargo ücreti çıkacaktır.

Gönderinizin Hacimsel ağırlığını hesaplama ve çıkacak ücretleri görmek için tıklayınız.


İtalya Kargo Takip?

İtalya Kargo Takip?

Avrupa Kargo ile yaptığınız tüm gönderileri TNT, DHL, UPS, FedEx ve kendi araçları ile çıkarmaktadır. İtalya için hazırladığımız yurtdışı gönderileriniz için size verilen bir takip kodu vardır. Bu takip kodları ile İtalya’ya yaptığınız tüm kargo takiplerinizi gerçekleştirebilirsiniz. AvrupaKargo.com adresindeki Yurtdışı Kargo Takip sayfasına, kargo takip numaranızı yazarak gönderinizin durumunu öğrenebilirsiniz veya Kargonuz hangi operatörü ile çıkarıldıysa, bizim dışımızda onların web sitesinden de online olarak takibini yapabilirsiniz.


İtalya?

İtalya

2008 yılının sonunda, İtalya’nın toplam nüfusu 60 milyonu aştı. Bu sayılar ışığında, İtalya günümüzde Avrupa Birliği içinde Almanya ve Fransa’dan sonra üçüncü, dünya genelindeyse yirmi üçüncü en kalabalık ülkedir. İtalya’da kilometrekareye düşen kişi sayısı 199.2’dir ve bu yoğunluk da İtalya’yı Avrupa Birliği içinde en yoğun nüfuslu beşinci ülke yapar. Ülkenin en yoğun nüfuslu bölgesi Kuzey İtalya’dır ve ülkenin yüzölçümünün yaklaşık üçte birini oluşturan bu bölge, ülkenin toplam nüfusunun ise neredeyse yarısını barındırmaktadır.

II. Dünya Savaşı’nın sonrasında İtalya, uzun süreli bir ekonomik yükseliş sürecine girmiş ve bu dönemde ülkenin kırsal kesimlerinden büyük kentlere göç patlaması yaşanmıştır. Bunun yanı sıra ülke göç ile nüfus yitiren bir ülke olmaktan çıkmış, göçmen kabul eder hâle gelmiştir. Bu ekonomik canlılık ve atılım süreci 1970’lere dek sürmüştür. Buna karşın, son yirmi yılda İtalya’nın aldığı yoğun dış göç sayesinde İtalya 2000’li yıllarda yeni doğum oranlarında gözle görülür bir artış yaşamaktadır. Bu artış özellikle uzun süredir düşük oranlarda seyreden kuzey bölgelerinin nüfuslarında görülmektedir.

Kadın başına düşen çocuk sayısı da gerek göçmen annelerin gerekse İtalyan kadınlarının dünya getirdikleri çocuklarla geçen yıllara oranla artış göstermiştir. 2005 yılında kadın başına düşen çocuk sayısı 1,32 iken, 2008 yılında bu sayı 1,41’e kadar çıkmıştır.

İtalya, 2021 yılı itibarıyla dünyanın 8. (nominal) veya 13. (SAGP) büyük ekonomisine sahiptir.  G7, Avrupa Birliği, Euro Bölgesi ve OECD’nin kurucu üyesi olan ülke, dünyanın en sanayileşmiş ülkelerinden biridir. Dünya ticareti ve ihracatında lider ülkelerdendir. 2021 29. İnsani Gelişme Endeksi’ne sahip, ileri seviye gelişmiş bir ülkedir. Ülke, yaratıcı ve yenilikçi işletmeleri, büyük ve rekabetçi tarım sektörü (dünyanın en büyük şarap üretimine sahip) ve etkili, yüksek kaliteli otomobil, makine, gıda, tasarım ve moda endüstrisi ile tanınmaktadır.

İtalya dünyanın altıncı en büyük imalat ülkesidir. İtalya, 2016 yılında dünyanın 7. en büyük ihracatçısı oldu. En yakın ticari bağları, toplam ticaretinin yaklaşık %59’unu gerçekleştirdiği Avrupa Birliği ülkeleriyle. Pazar payına göre en büyük AB ticaret ortakları Almanya (%12,9), Fransa (%11,4) ve İspanya’dır (%7,4).

Geride bırakılan son 10 yıl içinde ülke ekonomisinin yıllık ortalama büyümesi %1,23 olmuştur. Bu sayı Avrupa Birliği ortalaması için %2,28’dir.  Son yıllarda yaşadığı ekonomik durgunluk, siyasi çalkantılar ve reform programlarını uygulamadaki aksaklıklar nedeniyle basın tarafından Avrupa’nın hasta adamı biçiminde anılmaktadır.  Ancak yapılan son istatistiksel araştırmalar ışığında İtalyanların satın alım gücünün Avrupa Birliği ortalaması değerlerine yakın olduğu gözlenmektedir.

İtalya, 500 milyondan fazla tüketiciye sahip Avrupa pazarının bir parçasıdır. Ülkenin ticaret politikaları, Avrupa Birliği (AB) üyeleri arasındaki anlaşmalar ve AB mevzuatı tarafından belirlenir. İtalya, 2002 yılında ortak Avrupa para birimi olan Euro’yu kullanıma başladı ve aynı zamanda Euro Bölgesi’nin bir üyesidir. Para politikası Avrupa Merkez Bankası tarafından belirlenir.

Kaynakça;  https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0talya