Ekim 24, 2023

İsveç Kargo

ile Avrupa Kargo

İsveç Kargo

İsveç Kargo ile gönderilerinizi hızlı, güvenilir ve ekonomik bir şekilde gönderebilirsiniz. Tüm Doküman, Dosya, Evrak, Pasaport, Numune, Paket, Hediye ve ticari gönderilerinizi Avrupa Kargo ile İsveç’in tüm şehirlerine adresten adrese teslimatımız vardır.

İsveç’e yapacağınız kargolarınız için 3 farklı gönderim seçeneğimiz vardır,

İsveç’e Uçak kargo gönderileri 1 ila 3 günde adresine teslim olmaktadır.

İsveç’e Ekonomi ekspres hizmetimiz ise 5 ila 7 günde adrese teslim edilir.

İsveç’e teslim süreleri tatil günleri ve uzak bölge teslimatı gibi sebeplerden dolayı değişim gösterebilir.


İsveç’e Kargo Göndermek?

İsveç’e kargo göndermek için Avrupa kargo ile artık çok kolay bir hale geldi, tüm gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi İsveç’deki adreslerinize ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırmak için çözümler üretiyoruz. Sizlere sunduğumuz bu çözümler ile zamandan ve maliyetten tasarruf edilmiş Ekspres, Ekonomi Ekspres ve Uçak Kargo gibi gelişmiş kargo çözümleri ile gönderilerinizi Türkiye’den İsveç’e gönderiyoruz.

Avrupa Kargo, İsveç’e kargo gönderim hizmeti konusunda oldukça deneyimlidir. Türkiye’den İsveç’e göndereceğiniz kargolarınız ne olursa olsun ister kurumsal ister bireysel olarak müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçerek İsveç kargo hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Türkiye’den İsveç’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 30 Euro’dan başlamaktadır.
Türkiye’den İsveç’teki bir noktaya göndermek istediğiniz kargo gönderilerinizi hava yolu taşımacılığı ile 1 ila 3 iş günü içerisinde adrese teslim etmekteyiz.
İsveç’e kargo gönderim süreçleri hakkında detaylı tüm bilgileri bu yazımızda sizler için yer verdik.


İsveç Uçak Kargo

İsveç Uçak Kargo

Avrupa Kargo olarak firmaların veya bireylerin İsveç’e göndermek istedikleri kargolarını hava yolu taşımacılığı hizmetlerini kullanarak gerçekleştirmektedir. Hava yolu taşımacılığı hizmetleri ile İsveç’e gönderilen kargolarınızın en büyük avantajları hızlı ve güvenli teslim edilmesidir. Kara yolu taşıma yöntemleri ile taşınması mümkün olmayan kargolarınızı İsveç’e uçak kargo taşımacılığı hizmetleri ile taşınabilmesi mümkündür. İsveç’e uçak kargo taşımacılığı hizmetleri ile kargolarınızın gönderilmesi sürecinde kargolarınız hasar görmeden ve deforme olmadan 1 ila 3 iş gününde İsveç’teki alıcısına ulaşmaktadır.


İsveç Kargo Fiyatları?

İsveç Kargo Fiyatları?

Avrupa Kargo firması olarak tüm gönderilerinizi, numunelerinizi, hediyelerinizi ve paketlerinizi İsveç’teki adreslerine ekonomik, hızlı ve güvenli şekilde ulaştırıyoruz.

Türkiye’den İsveç’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 30 Euro’dan başlamaktadır.
İsveç Uçak kargo, farklı nitelikteki kargoları alıcılarına en kolay yoldan ulaştıran ve sağladığı kolaylıklar dolayısıyla en fazla tercih edilen bir taşımacılık türüdür.

İsveç kargo hizmetinin hem gönderici firmalara veya bireylere hem alıcılara sağladığı pek çok avantaj bulunmaktadır. İsveç kargo hizmetinin sağladığı en büyük avantajı hızdır. Taşıma süresinin kısa olması; ürünlerin zarar görmemesine ve bozulmamasına olanak sunmaktadır. Türkiye’den İsveç’e gönderilen kargolarınız ortalama 1 ila 3 iş günü içerisinde İsveç’teki alıcısına teslim edilmektedir.
Türkiye’den İsveç’e 0,5 kilogramlık bir paketin gönderim ücreti express kargo ile 30 Euro’dan başlamaktadır.

Türkiye’den işvece yapacağınız +40 kilo ve üzeri gönderileriniz spot fiyat uygulaması yapılmaktadır, spot fiyat uygulaması ile gerek İsveç’e yapacağınız karayolu gönderimleri gerek hava yolu gönderimlerinizde size özel fiyatlar oluşturulur Türkiye’den İsveç’e kargo gönderim ücretlerini öğrenmeniz için AvrupaKargo.com adresimizde yer alan “Fiyat Hesaplama” hizmetimizi kullanabilirsiniz.
Fiyatlarımız hakkında daha detaylı bilgi almak ve özel indirimlerden faydalanmanız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


İsveç Kargo Gönderim Ücreti Hesaplama?

Türkiye’den İsveç’e kargo gönderim ücreti gönderinizin kilogram cinsinden ağırlığı veya hacimsel ağırlığı (desi) üzerinden hesaplanmaktadır.

İsveç’e kargo gönderimlerinde hacim hesaplaması olarak En X Boy X Yükseklik/5000 olarak formüle edilir.

Hangisi daha büyük?

Kargo gönderimlerinizde fiyat hesaplaması yapılırken öncelikle gerçek ağırlığınız ele alınır sonrasında ise hacim ağırlığınıza bakılır, hangisi yüksek ise o birim baza alınarak hesap yapılır,

Bir örnek vermemiz gerekirse; 60x50x50 ölülerinde bir koliniz var bu kolinin hacmi 30 kilodur, ama gerçek ağrılınızı (kantar üzerinde ağırlık) 20 kilo, bu gönderide fiyat hesaplaması yapılırken 30 kilo (hacim ağırlığı) baz alınarak fiyat çıkacaktır, ya da tam tersini düşün hacim ağırlığınız yine 30 kilo ama gerçek ağırlığınız 40 kilo olsun, bu seferde fiyat hesaplamanız yapılırken 40 kilo olarak hesaplanır.

Bu nedenle gönderileriniz hazırlarken hacim ağırlık dengesini çok iyi yapmalısınız.

Size bu işlemler çok mu karışık geldi o zaman sitemizden online olarak hacim fiyat hesaplama sayfasına girerek çok basit bir şekilde yapabilirsiniz.


İsveç Kargo Teslim Süresi?

Güçlü uluslararası partnerlerimiz ile dünyanın 220’den fazla ülkesine gönderilerinizi uçak kargo ve ekonomi ekspres kargo hizmetlerimizi kullanarak güvenli bir şekilde adreslerine ulaştırıyoruz.

Türkiye’den İsveç’e kargo gönderimlerinde bizleri tercih ettiğinizde gönderiniz aynı gün içerisinde yurtdışı çıkışı yapılır.

Saat 16:00 kadar merkezimize ulaşan tüm gönderiler aynı gün yurtdışı çıkışı yapılmaktadır, uçak kargo hizmeti ile ortalama 1 ila 3 iş günü içerisinde İsveç’teki adreslerine teslim edilir, ekonomi ekspres hizmetimiz ile çıkan gönderileriniz ise 5 ila 7 iş gününde İsveç’teki adreslerine teslim edilir.


İsveç Kargo Takip?

İsveç Kargo Takip?

Avrupa Kargo olarak bizden hizmet alan tüm müşterilerimiz web sitemiz üzerinden gönderilerini 7 gün 24 saat anlık olarak ücretsiz takip edebilir. Gönderinin çıkış tarihi ve saati, anlık lokasyon bilgisi gibi tüm bilgilere konşimento takip numarası ile ulaşabilirler. İsveç yapılan tüm gönderi çıkışları UPS, TNT, DHL ve FedEx ile yapılmakta olup, sitemiz dışında bu global firmaların sitesinden gönderilerinizi takip edebilirsiniz!


Türkiye’den İsveç’e en hızlı kargo hizmeti nedir?

Türkiye’den İsveç’e en hızlı kargo gönderimlerinizi İsveç kargo firması olarak gerçekleştirmekteyiz. Çünkü firmamız TNT, UPS, FedEx ve DHL gibi global firmalar ile özel anlaşmalıdır. Ekspres kargo hizmetimiz ile gönderinizi Türkiye’den İsveç’e ortalama 1 ila 3 iş günü içerisinde teslim etmekteyiz genel olarak İsveç uçak kargo gönderileriniz 24 saat gibi kısa bir sürede adreslerine teslim edilir.


İsveç?

İsveç

İsveç (İsveççe: Sverige) veya resmî olarak İsveç Krallığı (Konungariket Sverige), Kuzey Avrupa’daki İskandinavya yarımadasında yer alan bir ülkedir. Ülkenin sınır komşuları batı ve kuzeyden Norveç, doğudan ise Finlandiya‘dır. İsveç bunun dışında güneyinde yer alan Öresund Köprüsü ile Danimarka’ya bağlıdır.

Yaklaşık 450.295 km² olan yüzölçümüyle İsveç, Avrupa Birliği ülkeleri arasında en büyük üçüncü ülkedir. Ülkenin toplam nüfusu 10,4 milyondur ve kilometrekere başına 25 kişi ile nüfus yoğunluğu düşüktür. Ancak nüfus yoğunluğu güneye doğru gidildikçe ivmeli şekilde artar. Ülkedeki halkın %85’i kentlerde yaşar.[6] İsveç’in başkenti aynı zamanda ülkedeki en büyük kent olan Stokholm’dür. Başkentte 1,6 milyonu merkezde olmak üzere 2,4 milyon insan yaşar. Ülkenin diğer büyük kentleri sırasıyla Göteborg ve Malmö’dür.

Kaynakça; https://tr.wikipedia.org/wiki/İsveç